God jul

God jul

tirsdag 3. juni 2014

Hilsen fra Landevei

Hei folkens
Fra Henrik Alpers og guttene i bladet Landevei, som er et supert sykkelblad, har vi fått følgende hyggelige melding:

«Kjære syklister. Visste du at etapperitt på sykkel har vært arrangert i over hundre år, og at et etapperitt ikke var spesielt vellykket om det kom mer enn én mann til mål? Sykkelsporten var tidligere et darwinistisk ragnarok, en idrett så hard at hestesprøyter og brennevin var en forutsetning for å delta, ikke et hjelpemiddel. Likevel, sykling har alltid vært en aktivitet elsket av folket. Lange reiser, endeløse opplevelser, natur, nye steder og felles glede med fremmede mennesker kombinert med fysisk utmattelse i all slags vær har samlet folk helt ulikt noen andre aktiviteter.

Vi i Landevei lever og ånder for disse opplevelsene, og vi får aldri nok. Jo mer vi opplever, jo mer ser vi at vi kan oppleve andre steder. Fjell. Flater. Smale veier rundt store innsjøer, ruglete asfalt på ukjente steder. Smerte. Regn. Kulde. Sol, medvind og den gode samtalen. Skulder ved skulder. Vi i Landevei ønsker deg velkommen til en fantastisk opplevelse på sykkelsetet. God tur!»

Jeg slenger meg på og oppfordrer alle dere hjemme til å få med en venn ut på tur nå som nord-Norge er på sitt aller fineste :-) Les mer om Landevei her:  www.landevei.no


Mvh Frank

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar